dimarts, 27 de desembre del 2011

L'Agulla 58

Fidel a la cita, quan arriben les vacances de Nadal, L'Agulla arriba a les llars del nostre alumnat per reflectir les activitats de les diferents classes així com les notícies i altra informació de la nostra escola de Flix.
En aquesta ocasió, l'editorial no podia passar per alt les novetats que ha incorporat
l'actual curs com pot ser el nou horari, el suport educatiu personalitzat (SEP), el projecte EduCat 2.0 o el seguiment al Pla d'Autonomia de Centre (PAC). Tampoc podia obviar els condicionants que es viuen entorn l'ensenyament, que malgrat tot, i com diu l'editorial, "no han aconseguit retallar la nostra il·lusió per la feina que fem".
Pel que respecta al nostre curs, a 2n de Cicle Mitjà hem fet de publicistes i la nostra aportació a la revista ha consistit en els eslògans que vam preparar sobre la nostra escola, i les descripcions en anglès de "My best friend".
Finalment esmentar
que la portada i contraportada de L'Agulla recull les postals de Nadal premiades en el concurs que d'uns anys ençà organitza l'escola entre l'alumnat de Cicle Superior i que també serveix per presentar el programa d'activitats que s'organitza a Flix en el temps de Nadal.