divendres, 22 de juny del 2018

Ascó als Jocs del Mediterrani TGN2018

Avui s'inauguren a Tarragona els XVIII Jocs del Mediterrani 2018. De les comarques tarragonines hi prendran parts cinc esportistes, dues de les quals són d'Ascó: Sònia Franquet en tir olímpic i Judith Sans en handbol.

Sònia Franquet (Ascó, 1980) debutarà demà en tir olímpic en la modalitat de pistola d'aire comprimit a una distància de 10 metres. Ella ja té experiència en competicions internacionals, i per exemple, aquesta cita a Tarragona seran els quarts Jocs del Mediterrani on participa, havent obtingut fins i tot un or a Pescara 2009.
La seva competició tindrà lloc al camp de tir de Sant Salvador.


Judith Sans (Ascó, 1994) prendrà part per primer cop en uns Jocs del Mediterrani formant part de la selecció espanyola d'handbol. Després de passar pel Bera Bera, l'equip de Sant Sebastià de la màxima competició d'handbol, va fitxar per l'equip danès del Midtjylland que li ha permès competir en la Champions League. Després del seu pas per Dinamarca, ha tornat a l'equip donostiarra.
En el seu cas la competició tindrà lloc al Pavelló del Vendrell en una primera fase, i si aconsegueixen classificar-se, la fase final serà al Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània de Campclar. El seu debut serà demà dissabte 23, i els següents partits de la primera fase seran els dies 24, 25 i 27 de juny.