diumenge, 20 de desembre del 2020

La Ribera d'Ebre amb la Marató de TV3

La Marató de TV3 és un clàssic del Nadal a Catalunya des de 1992, un espectacle televisiu amb una doble funció: la recaptació econòmica per la recerca científica i la divulgació científica d'una malaltia amb l'objectiu de sensibilitzar la població.
Aquest any la vessant social de les activitats solidàries organitzades amb motiu de la Marató es veuen condicionades per la pandèmia del coronavirus. Precisament, la Marató de 2020 està destinada a la recerca per la Covid-19: "Aquesta Marató toca a tothom".
A la Ribera d'Ebre són diverses les iniciatives solidàries organitzades en benefici de la Marató.

ASCÓ
GUARDIOLA SOLIDÀRIA en la motiu de la campanya de donació de sang del 25 de novembre (Col·laboradores del Banc de Sang d'Ascó)
A CAVALL PER LA MARATÓ DE TV3. Surt amb el teu animal els dies 5 i 6 de desembre, penja una foto a les XXSS i fes una donació al compte de l'entitat (Club Hípic Equus Ascó)
ESMORZAR SOLIDARI a l'Escola Sant Miquel i a la Llar d'Infants Vailets el 18 de desembre (AMPA Escola Sant Miquel, Escola Sant Miquel, Llar d'Infants Vailets)
REPTE CICLISTA. Practica ciclisme de forma individual, acabat l'entrenament, publica-ho a les XXSS i fes un donatiu (Club Ciclista d'Ascó) 
VENDA DE MASCARETES. L'Ajuntament d'Ascó posa a disposició de la població mascaretes amb distintius del municipi per recaptar fons. Estaran disponibles als actes de Nadal i a l'Oficina de Turisme. Import mínim 1€. (Ajuntament d'Ascó)

BENISSANET
CAMINADA SOLIDÀRIA (19 de desembre). L'AMPA organitza tres circuits diferents perquè els nens i les seves families, i la gent del poble qui ho vulgui, pugui fer una sortida, caminant o amb bicicleta per camins del terme municipal i s´hi facin fotografies. La participació tindrà una inscripció la qual recaptarem integrament per Marató (AMPA de l'Escola Antoni Nat)

FLIX
MONÒLEG HUMORÍSTIC D'EN PEYU (24 d'octubre). Recaptació: 1.507,58€ (Ajuntament de Flix i Col·lectiu d'Entitats de Flix)

GINESTAR
RECAPTAR PER LA MARATÓ. Recaptació voluntària als assistents al partit de futbol femení Terres de l'Ebre, si es pot celebrar. (Club Esportiu Ginestar)

MÓRA D'EBRE
AMB LA MARATÓ. Venda als socis de la Penya de mascaretes personalitzades i solidàries per la Marató 2020. (Penya Ciclista Ribera d'Ebre)

MÓRA LA NOVA
CAMINADA FAMILIAR PER LA MARATÓ (20 de desembre). Camina amb família per La Marató i fes el teu donatiu al Pavelló firal. Envia'ns una fotografia i sortiràs al collage final de la Caminada per La Marató 2020! (AMPA Institut Escola 3 d'abril)

MASCARETES "ANTIBITXO" (11 de desembre). Cada xiquet i xiqueta decorarà a classe la seva mascareta. Al pati posarem un cartell ben gran de La Marató i també hi trobarem una fantàstica guardiola. Sortirem per classes a fer-nos una fotografia de grup ben divertida i a la vegada podrem fer, de forma voluntària, una aportació econòmica.
(Institut-Escola 3 d'abril)

RASQUERA
SORTEIG PER LA MARATÓ (20 de desembre). Sorteig de diferents lots de productes donats per entitats i empreses del poble (Ajuntament de Rasquera)

RIBA-ROJA D'EBRE
MERCAT VOLUNTARI (18 de desembre). Parada de productes fets per la gent del poble (Associació de Dones de Riba-roja)

TIVISSA
GUARDIOLES SOLIDÀRIES, RIFA LOTS DE NADAL, XOCOLATADA, 19 de desembre. (Associació Solidària Xino-Xano)

LA TORRE DE L'ESPANYOL
CAMINA PER LA MARATÓ (19 de desembre). Farem una caminada lliure, respectant les distàncies, cap a la Mina per gaudir de les senderes que hi ha i posarem una urna per fer donatius lliurement (Associació BTTorre la Transrabosenca)

VINEBRE
TÓMBOLA BENÈFICA (19 de desembre). Tómbola de productes donats pels comerços del poble, entitats locals i Ajuntament. (Ajuntament de Vinebre)