divendres, 14 de maig del 2021

Nit de la Cultura - Ascó 2021

Demà dissabte tindrà lloc a Ascó una nova edició de la Nit de la Cultura en què es donaran a conèixer els guardonats dels diferents premis Vila d'Ascó: 33è Premi Literari, 16è Premi de Poesia Joan Perucho, 31è Premi de Narrativa Jove Sant Jordi i 33è Concurs de Fotografia en les modalitats blanc i negre, i color.

Es manté el mateix format que l'any anterior, quan es va reformular l'acte per tal de donar compliment a els diferents instruccions sanitàries respecte la pandèmia.

L'acte comptarà amb una actuació musical que s'intercalarà entre els diferents lliuraments dels premis, es tracta de l'espectacle Si no t'hagués trobat, de la companyia SUS4. Una aventura musical per tots aquells moments on de vegades no solament s'hi pot arribar amb les paraules.

El conseller d'Educació, Josep Bargalló, participarà de l'acte; juntament amb el director dels serveis territorials de Cultura, Ferran Bladé, la directora dels serveis territorials d'Educació, Montse Perelló; entre d'altres.

Un llibre obert és un cervell que parla; tancat, un amic que espera; oblidat, una ànima que perdona; destruït, un cor que plora.