dimarts, 6 de desembre del 2022

Agenda de Nadal - Ascó 2022














https://drive.google.com/file/d/1zE3xr_pDpT-Msqga_6LFM3aJXIwfhokM/view

Enfilem la recta final de l’any, un temps que ve marcat per una agenda carregada d’activitats per celebrar el Nadal, i que des d’ara fins a Sant Antoni esdevé un no parar d’actes de tot tipus: musicals, religiosos, tradicionals, lúdics, familiars, solidaris...

Fa pocs dies donava el tret de sortida a les celebracions nadalenques una ja consolidada Mostra del Cava i Fira de Nadal. Les diferents entitats, juntament amb les nostres regidories, impulsen un corpus festiu ben divers. Tothom pot trobar alguna activitat adient, n’hi ha moltes i variades. N’hi ha de ben clàssiques com la Missa del Gall o la Cavalcada de Reis; així com tradicions que es consoliden com el diorama d’Ignasi Biarnés a l’Ajuntament. La Marató convida a conscienciar-nos davant la malaltia i ens fa treure el millor de nosaltres. El Parc de Nadal porta més de dues dècades promovent una oferta familiar, enguany de la mà dels joves del Rebelluga’t. La cultura ens convida a llegir i a veure cinema. I una de les novetats és el Cant de la Sibil·la, una tradició medieval dels Països Catalans, que per primer cop es podrà gaudir a l’església d’Ascó.

Són dates de recolliment familiar però segur que sabrem compartir moments tan especials com la Nit de Nadal, el Ball de Sant Esteve o el Sopar i la Revetlla de Cap d’Any.

Volem agrair a tothom qui fa possible confegir aquest programa. Trieu i remeneu entre les moltes activitats proposades, i us convidem a participar-hi, que no us faci mandra el fred i conqueriu els carrers amb aquell aire especial que hi ha rere el Nadal.

Per Nadal tot sembla possible. Deixem-nos endur per la màgia dels infants i que no s’apagui la il·lusió d’aquestes dates. Bon Nadal i venturós 2023!

JOSEP MARIA RADUÀ SERRA
AIDA ROIGÉ MÀDICO
Ajuntament d’Ascó