dijous, 7 d’agost del 2008

Una asconenca a Pequín08

Les Olimpíades tenen notícies positives com és la presència de l’esportista d’Ascó Sònia Franquet en la competició de tir.
La nostra campiona de tir olímpic va assegurar-se una plaça per a Pequín 2008 després de situar-se en tercer lloc en el Campionat d’Europa d’Aire Comprimit celebrat a la ciutat francesa de Deauville el mes de març de 2007. Però no únicament ha assolit fites a nivell europeu i és que també ha pujat al podi en campionats mundials com va ser la medalla de bronze que va penjar-se a Bangkok l’any 2007 en la modalitat d’aire comprimit, en la distància de 10 metres. O aquest mateix any 2008 que a Rio de Janeiro, en la mateixa modalitat, va quedar subcampiona del món de tir olímpic.
De les quatre modalitats de pistola, Sònia participa en 10 metres pistola d’aire comprimit. Tot i haver obtingut la plaça en modalitat d’aire comprimit, també participa en l’altra especialitat de pistola que hi ha per a dames: pistola esportiva a 25 metres.
La nostra atleta competeix els dies 10 d’agost (a les 9h, 10m Air Pistol Women) i el dia 13 d’agost (a les 9h, 25m Air Pistol Women)
Molta sort i encert a Sònia, una de les figures esportives més representatives que actualment estan en actiu a les Terres de l’Ebre.

1 comentari:

rebaixes ha dit...

Soc un Blogger i Tinetaire de La Torre de l'Espanyol. Avui he trobat el teu bloc.Crec que conec un germà teu i al teu pare. Soc el pare de la Dolors del taller de Paco Bladé, si creus convenient contactar amb mi, doncs, a la feina. Els meus blocs son de Tinet DEIXALLES i de Blogger REBAIXES i ESCORRIALLES, els tres els porto al dia. Si pots dona-hi un vistasso.Gràcies per atèndre'm. Anton.