Han passat més de 8 anys i la revista Sàpiens arriba al número 100 consolidant-se com una revista de referència en la història del nostre país. Cent números en què ens ha apropat al nostre passat des del més immediat fins al més allunyat temporalment, però també geogràficament, des de casa nostra fins a la història universal. I no únicament explicant què ha passat i com ha passat, sinó també el perquè ha passat.
Sàpiens ha sabut anar adaptant-se i evolucionant malgrat la relativa joventut de la publicació apostant per noves seccions, amb signatures de professionals de prestigi, amb novetats, amb propostes literàries, cinematogràfiques, sortides per viure la història, l'agenda...
Els cent números són un exemple de feina ben feta i d'haver estat capaços de reclutar uns lectors fidels que esperem mes rere mes el nou exemplar de la revista Sàpiens.
En el número de febrer, el corresponent al número 100, han incorporat una compilació dels millors reportatges publicats al llarg de la seva breu però fructífera trajectòria, alguns exemples són: destapar la xarxa d'agents nazis a Catalunya, trobar a Veneçuela l'advocat defensor de Lluís Companys, descobrir a Nàpols l'immens arxiu de Carles VI, cercar la tomba clandestina del president del Barça Josep Sunyol juntament amb altres històries de la guerra civil i la batalla de l'Ebre, peripècies d'espies o donar a conèixer la gesta de la infermera d'Elna.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada