dijous, 3 de febrer del 2011

Jornada sobre el Desenvolupament Sostenible

Els propers divendres 4 i 11 de febrer el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre serà la seu de la Jornada debat sobre desenvolupament sostenible a la Ribera d’Ebre.
L'organització va a càrrec de l'Antena del Coneixement de la URV de Móra d’Ebre, l'Ajuntament de Móra d’Ebre, el CERE, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i la Càtedra de Desenvolupament sostenible DOW-URV.
L'objectiu és difondre els conceptes més importants pel que fa a desenvolupament sostenible i exposar projectes territorials que fan apropar aquest concepte a la ciutadania i a les empreses.

Divendres 4 de febrer
Presentació de les jornades debat a càrrec de Bernat Pellisa, president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, i Albert Pujol, president del CERE.
a) Què és el desenvolupament sostenible? a càrrec d’Enric Aguilar, càtedra DOW-URV
b) Conceptes sobre desenvolupament a tindre en compte, a càrrec d’Òscar Saladié, càtedra DOWURV
Moderador: Albert Pujol, president del CERE

Divendres 11 de febrer
a) Projecte Candidatura Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera de la Unesco, a càrrec de
representants del CODE
b) Projecte Gestió sostenible rural, implantació de la RSE a les empreses i entitats dels territoris
Leader, a càrrec de responsables del Consorci Intercomarcal d'Iniciatives Socioeconòmiques de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta i del projecte d’implantació de la Responsabilitat Social Empresarial a empreses de la Ribera d’Ebre a càrrec de les tècniques de l’Àrea de Dinamització Econòmica del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.
Moderadora: Núria Morera, tècnica de Medi Ambient del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre