dissabte, 4 de febrer del 2012

L'apunt 1.000

Avui Lo Rogle publica el seu apunt número 1.000. Una xifra considerable després d'uns quatre anys i mig de blog (des del mes d'agost de 2007). El blog es va crear al febrer de 2007 arran d'un curs de formació de mestres, i va quedar als llimbs, a l'espera que m'engresqués a activar-lo. Cal dir que aquells mesos eren els d'efervescència d'activitat als blogs, així que passat un temps, finalment Lo Rogle va començar la seva singladura. Recordo que era un apunt que feia referència a la commemoració del centenari d'un escultor nascut a Ascó, Josep M. Brull.
D'aleshores ençà el blog ha anat aplegant informacions diverses. Seria difícil definir el blog al voltant d'una temàtica. Entenc que és una miscel·lània on s'hi encabeix tot que pot interessar-me des de diferents àmbits: per descomptat l'educació i l'escola, però també l'actualitat del poble i la comarca, la cultura, les lectures, música i poesia, articles de compromís amb la llengua i el país...
Uns cinc anys després els blogs personals han quedat superats per altres elements que han entrat amb força en el món de les xarxes socials com són Facebook i Twitter, entre d'altres.
Igual que vaig començar el blog sense cap pretensió ni cap objectiu concret, de moment intentarem que mantingui l'activitat més o menys regular, i com fins ara, sense cap altra pretensió que abocar allò que pot interessar-me i que crec d'interès compartir.

1 comentari:

Àngels ha dit...

Felicitats!!!!
M'agrada molt entrar-hi perquè sempre penges articles molt interessants.

Una abraçada,

Àngels