dijous, 18 d’octubre del 2012

Malpàs 76

La revista Malpàs, núm. 76, corresponent al tercer trimestre de l'any, ha vist la llum encapçalada per una imatge de l'arribada a Ascó del llaüt Lo Roget, realitzada per Enric Mariano.
Manté l'estil habitual amb una editorial que es fa ressò de l'ambient que es viu al país -tant per la crisi econòmica com per l'efervescència sobiranista- però que no vol passar per alt la reedició del llibre de Carmel Biarnés, El meu riu, l'Ebre, que ha comptat amb la inestimable ajuda del crític literari Sam Abrams, entre d'altres.
La revista conté un seguit de materials referits a la passada festa major com són les entrevistes a les pubilles i els hereu, el pregó de la festa major del metge Luis Miguel Tobajas o la festa del riu.
Altres protagonistes d'aquesta edició de Malpàs són Antònia Serra, que aquest mes d'agost ha complert 100 anys; Glòria Montaña que va obtenir la nota de selectivitat més alta de les Terres de l'Ebre; Sònia Franquet que va tornar a ser present en uns Jocs Olímpics i la jove Montserrat Ferrús que va guanyar el programa musical "Ets del milloret".
Finalment esmentar que Concepció Monté Serrano és la protagonista de la secció "Declaracions íntimes" i Raül Alamillo Jordà de "I tu, què estudies?"