dimecres, 1 de maig del 2019

Presentació de la llista de Per Tu

A una setmana d’iniciar-se la campanya electoral, la nova formació política PER TU farà la presentació pública de la candidatura amb què es presenta a les eleccions municipals d’Ascó pel proper 26 de maig.
L’acte, que comptarà amb la participació de la vintena de persones que aplega la candidatura, tindrà lloc el divendres 3 de maig, a les 19.30 hores, a la Plaça de la Pau d’Ascó. La presentació servirà per presentar els diferents integrants de la llista així com el candidat a l’alcaldia Miquel Àngel Ribes, però també per explicar quin ha estat el procés de reflexió que ha portat a tirar endavant aquesta candidatura i els objectius que es volen assolir amb aquest projecte polític municipal.

PER TU ofereix als veïns d’Ascó una llista plural, altament capacitada i de persones compromeses amb el poble. Dones i homes que posen a disposició de la ciutadania la il·lusió per encarar amb èxit els reptes que encararà Ascó els propers anys, i que presenten com aval la seva trajectòria, la formació i l’experiència laboral en diferents camps.