dimecres, 24 de juliol del 2019

Nova Gent 86

El curs 2018/19 per als alumnes va acabar al mes de juny, i entre els materials que s'emporten cap a casa de vacances hi ha la revista escolar Nova Gent corresponent al 3r trimestre. Una publicació de més de 30 anys de trajectòria i que arriba al número 86.
Són diversos i variats els articles que han preparat les diferents classes, però un tema comú són algunes de les sortides realitzades durant el trimestre com són la visita a Rasquera d'educació infantil, la sortida al Port de Tarragona de cicle inicial o la visita de la llacuna d'Ascó que van fer l'alumnat de cicle mitjà i superior.
Altres seccions de la revista són les notícies de la biblioteca on es fa ressò de les visites de la il·lustradora Roser Gay i l'escriptora Eulàlia Canal així com activitats variades de la biblio (padrins lectors, contes de casa, el cabàs viatger, exposició de l'Elmer...).
L'última revista del curs serveix també per fer balanç dels concursos i premis als quals s'ha participat, i que en algun cas, amb final feliç; la participació als Jocs Escolars de la Ribera d'Ebre, i com no podia ser d'altra manera, el comiat dels alumnes de 6è que emprenen un nou camí envers l'institut.
Per acabar us adjunto un fragment de l'editorial: Rebem el mes de juny lleugers de roba i amb ganes de bany i de lleure després d'un curs que s'acaba. Mirem enrere i ens adonem que el curs que estem a punt de finalitzar ha estat ple de moments que cadascú pinta d'un color personal i únic. Com podeu veure hi ha de tot, hores de xerrades, treball, reunions, moments de creació, de festa, d'alegries i de vegades també de frustracions. (...) Tots, vivint plegats i compartint, perquè en realitat aprendre és compartir.