diumenge, 14 de juliol del 2024

Escola d'Estiu - Ascó 2024

Finalitza una nova edició de l'Escola d'Estiu amb una participació de més de 200 persones en els diferents tallers que s'han dut a terme: taller de costura, decoració d'una caixa-bagul, manualitats amb resina, ganxet, elaboració d'un atrapa-somnis de tricotin, decoració d'un mirall, pintar amb aquarel·la, reflexologia podal, cuina sense gluten, anglès, taller de restauració de mobles de Cal Cavaller, un taller sobre dominar les pròpies finances, curiositats de la nostra història, taller de televisió, taller per crear una taula d'skate, pàdel, txi-kung, i iniciació al món del tast de productes enològics.

L'Escola d'Estiu és una iniciativa de la Regidoria de Cultura d'Ascó que va néixer el 1991, i que més de trenta anys després, continua sent un clàssic de la primera quinzena de juliol al nostre poble.

L'Escola d'Estiu es complementa amb activitats nocturnes com són dos espectacles familiars a la Plaça del Casal, el cinema a la fresca, remullades de nit a la piscina, i una tirada intergeneracional de birles que organitza l'Associació Cultural Lo Llaüt. A més, un dels dissabtes de l'Escola d'Estiu coincideix amb la celebració de la Festa de Sant Cristòfol i de l'Aplec de Sardanes Vila d'Ascó. A més, enguany també ha coincidit amb l'acte comarcal de la Ribera Orgullosa, la festa de l'orgull a la Ribera d'Ebre.