dissabte, 14 de juny del 2008

Fira del Llibre Ebrenc

El cap de setmana passat va tenir lloc a Móra d’Ebre la cinquena edició de la Fira del Llibre Ebrenc. Un esdeveniment que ja forma part d’una manera destacada del calendari d’activitats culturals de la comarca i de l’Ebre en general.
El primer que s’ha de fer és felicitar la gent de la Comissió Organitzadora per ser capaços de tirar endavant una iniciativa d’aquest caire i que aconsegueix reunir un bon nombre de persones. En aquest poc temps han consolidat un certamen donant el màxim de protagonisme a les publicacions de temàtica o d’autoria ebrenca, un repte que en principi no sembla que hagi de resultar fàcil. I ho han aconseguit implicant els diferents actors necessaris: autors, llibreters, editors, institucions, entitats culturals... i especialment la gent que passeja, escolta, compra, participa.
Tampoc hem de passar per alt les activitats complementàries que ajuden a fer, si cap, la fira més atractiva: les actuacions i espectacles, les exposicions, el premi de relats, enguany un campionat d’scrabble...
En fi, endavant amb la Fira del Llibre Ebrenc!


1 comentari:

Jesús M. Tibau ha dit...

m'afegeixo a la felicitació epr als organitzadors