dilluns, 2 de febrer del 2009

El CERE ja és Sirga d'Or

Imatge: Web Sala de Premsa del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre

Dissabte passat a Flix el CERE va rebre la Sirga d’Or. De forma extraordinària, el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, i per decisió unànime del Ple, va decidir atorgar aquesta distinció a l’entitat com a reconeixement a la trajectòria pels seus 25 anys.
Amb la recepció d’aquest guardó el CERE posa punt i final als actes de celebració d’aquest vint-i-cinquè aniversari que es van iniciar també a Flix, seu de l’entitat, el mes de gener de l’any passat.
Al llarg d’aquests dotze mesos s’ha volgut commemorar l’efemèride amb l’organització d’activitats a tots els pobles de la comarca. Un esforç que afortunadament ha rebut una bona acollida pels prop de quatre-cents socis del CERE.
Les diferents persones que s'han compromès amb l'entitat (socis, institucions i juntes directives) han fet possible que l’ampli ventall cultural de la nostra comarca hagi revifat del desert del franquisme, que s’hagi prestigiat entre nosaltres i que s’hagi sabut projectar a l’exterior esdevenint un bon ambaixador de la comarca i sent un referent d’altres entitats culturals.
Però això només han estat els primers 25 anys... perquè l’aventura continua.