diumenge, 26 d’abril del 2009

La Foig: 25 anys

Ahir dissabte l’Associació Cultural La Foig de Garcia va iniciar les activitats per commemorar el seu 25è aniversari. El dia de Sant Jordi de 1984 va aparèixer el primer número de la revista que porta el nom de l’entitat, i d’aleshores ençà ha anat apareixent cada dos mesos, assolint ja la xifra de 150 números. En arribar a aquesta celebració s’han dedicat la revista a mode de monogràfic per tal de donar veu a les diferents persones que han format part de La Foig així com conèixer les impressions de les persones que a dia d’avui conformen la junta directiva i l’equip de redacció.
A banda de la revista, tiren endavant actes ben diversos com les exposicions de festa major, els concursos, les conferències o les jornades d’història, les activitats musicals...
En l’acte inaugural van convidar a representants del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, del Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre, de l’Institut Ramon Muntaner, de l’Associació de Premsa en Català i de l’Ajuntament de Garcia.
Tots vam aprofitar per congratular-los per l’efemèride i sobretot a animar-los a tirar endavant en l’excel·lent tasca cultural, de participació i de relació social que tiren endavant a Garcia.

Adjunto la portada del número 150 de La Foig, commemorativa dels 25 anys, i que ha sortit d’un concurs que s’ha fet entre els nens de l’escola.