dijous, 19 de maig del 2011

Teatre a l'escola

Aquesta setmana s'ha celebrat al Teatre La Llanterna de Móra d'Ebre la XXVI Mostra de Teatre Infantil i Juvenil de la Ribera d'Ebre. Les obres que s'han representat han estat preparades en diferents centres educatius de la comarca a les quals han pogut assistir de públic les diferents escoles de la Ribera.

Des de l'escola de Flix es va preparar l'obra "Un equip de futbol especial" i algunes classes de la nostra escola vam anar-hi la tarda de dimecres.

Una activitat que assoleix les 26 edicions vol dir que ha sabut canalitzar un treball que es fa des de les escoles, i consolidar una cita anual de trobada, de compartir experiències i de gaudi del teatre.

A més del nostre centre, l'Enric Grau i Fontseré, les altres escoles que han preparat representacions teatrals han estat l'Antoni Nat de Benissanet, Roc Llop i Convalia de Miravet, Santa Teresa de Móra d'Ebre, Pàmies de Ginestar, Lluís Viñas de Móra d'Ebre, El Verger de Garcia, El Tormo de la Torre de l'Espanyol, Les Eres de Vinebre, Jeroni de Moragas de Móra d'Ebre, Sant Agustí de Riba-roja d'Ebre i l'1 d'abril de la Palma d'Ebre.

La Mostra està organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics de la Ribera d'Ebre.