dijous, 30 de juny del 2011

L'Agulla 57

Avui ha estat el dia del comiat amb els alumnes i les alumnes en el lliurament de les notes. I coincidint amb aquesta jornada de comiat del curs 2010/11 hem aprofitat per donar el nou número de la revista escolar L'Agulla que ens convida a la lectura amb una portada en motiu de l'Any Internacional dels Boscos.
Com sempre passa, cada número de la revista serveix per fer balanç d'algunes de les activitats que les diferents
classes han anat fent en els darrers mesos. Per exemple l'excursió al delta de l'Ebre de l'alumnat d'infantil, les endevinalles o el projecte "La vida a Sebes" a Cicle Inicial o bé els treballs dels Cicles Mitjà i Superior guanyadors del concurs de Sant Jordi -enguany vinculat a la campanya cívica endegada per l'ajuntament de Flix i en la qual l'escola hi ha participat activament-.
Els recursos en anglès, la informació de les activitats esportives o bé un repàs a la temàtica de la darrera setmana cultural (dedicada a l'Any Internacional de la Química) també formen part dels continguts de L'Agulla.
Malgrat que en els temps que corren la informació a la xarxa ens permet estar informats pràcticament al moment de la vida a l'escola, no és menys cert que la nostra escola es manté fidel a L'Agulla com un mitjà de comunicació més.