dissabte, 13 de juny del 2015

Constitució de l'ajuntament

Com marca la legislació electoral, vint dies després de la celebració de les eleccions municipals, té lloc la constitució de les corporacions locals.
Amb el Ple de Constitució d'avui es posa en marxa el mandat 2015-2019, el desè des de la recuperació de les institucions democràtiques.
Al poble d'Ascó, els resultats han configurat el següent consistori:

INDEPENDENTS D'ASCÓ - FIC
Josep Maria Buixeda
Xavier Serra
Ramon Plaza
Salvador Florido

CONVERGÈNCIA i UNIÓ
Margarita Daura
Josep Serra
Cristina Serra
Miquel Àngel Ribes

ESQUERRA REPUBLICANA
Josep Jaimot

En l'elecció de l'alcalde, Josep Maria Buixeda, representant de la llista més votada, ha assolit el càrrec amb els vots dels grup IA-FIC i ERC.
La majoria de regidors s'estrenen en el càrrec i únicament un regidor dels Independents continua des de l'anterior mandat.

1 comentari:

mario ha dit...

Hola, Josep. ¿instalarías en Ascó los centros emisores de la DAB+? DAB+ es una tecnología que significa Digital Audio Broadcasting Plus, la radio digital terrestre y gratuita. Mi opinión sobre este tema es que yo sería partidario de que en Catalunya y en España se instalasen los centros emisores de la DAB+ para poder escuchar por dicha tecnología los canales radiofónicos musicales y hablados, públicos, privados y mixtos, locales, comunitarios, municipales, comarcales, provinciales, regionales y nacionales, en catalán, aranés, castellano y en las otras lenguas españolas distintas al castellano, sin y con las desconexiones territoriales. En la barcelonesa Collserola hay actualmente un centro emisor de la DAB+ y también en la madrileña Torrespaña.