dijous, 8 de setembre del 2016

Som un país que batega!

L'Onze de Setembre de 2016 se sentirà la veu de la societat civil catalana en la mobilització a cinc punts del territori que mostrarà al món que som un país viu, en moviment, organitzat i a punt per a esdevenir un nou estat.
Com ho farem?
L'Onze de Setembre posarem tot el país en moviment amb l'organització d'itineraris diversos per arribar a cadascun dels cinc punts: per mar, a peu, amb tractors, amb bicicletes, cavalls, autocars, cotxes, camions, motos, ferrocarril, amb rais, amb globus...

  • A les 17.14h les campanes de la Seu Vella de Lleida anunciaran l'inici de l'acció.
  • Es llegirà una part del manifest comú i, tot seguit, sonarà una cançó instrumental.
  • Tothom a Lleida aixecarà els punts fent l'efecte d'un batec al ritme de la música.
  • Tot seguit, farà l'acció Berga. Després, Salt, Tarragona i Barcelona.
  • Per acabar de culminar l'acció, un coet a cada ciutat anunciarà que ha arribat el moment d'aixecar els punts alhora al ritme de la música, mentre colles castelleres construiran uns pilars que simbolitzaran els valors de la República Catalana. Serem un país que batega.
Serà una imatge única que demostrarà que ja som sobirans i que decidim construir el nostre futur plegats.

Per això hem de ser-hi tots, i tu també hi has de ser! Perquè la Diada del 2016 esdevindrà un nou punt d'inflexió a la nostra història.

Aquesta és la Diada on ja ens sentim legitimats, després de les eleccions del 27S de 2015, que van culminar amb el primer Parlament independentista de la nostra història. Som sobirans, som República Catalana en un últim punt de construcció.

Farem realitat la mobilització als cinc punts del territori català com el pas definitiu per assolir la independència del nostre país, perquè el poder que hem demostrat cada vegada que hem sortit al carrer aquesta vegada es podrà convertir amb la reafirmació que arriba la República Catalana i, amb ella, un futur millor per a tothom.

L'èxit de la mobilització serà cabdal per manifestar al món que la societat civil estem a punt i que volem que les institucions estiguin preparades per començar la construcció d'un nou país.

Aquesta Diada som República Catalana.

Òmnium Cultural - Assemblea Nacional Catalana