dissabte, 12 de setembre del 2020

Nit de la Cultura - Ascó 2020

 

Dissabte vinent tindrà lloc a Ascó la Nit de la Cultura, un acte en què es donaran a conèixer els guardonats dels diferents premis Vila d'Ascó: 32è Premi Literari, 15è Premi de Poesia Joan Perucho, 30è Premi de Narrativa Jove Sant Jordi i 32è Concurs de Fotografia en les modalitats blanc i negre, i color.

Un esdeveniment que havia de tenir lloc el passat mes de maig, però que les circumstàncies sanitàries d'aleshores ho van fer impossible i es va decidir ajornar fins a finals d'estiu. Igualment l'acte s'està organitzant adaptat a les condicions de salut i seguretat imprescindibles.

Aprofitant aquesta Nit de la Cultura es presentarà el llibre Vida, que recull la seixantena de textos participants en el concurs de microrelats de la Covid-19 que es va organitzar en el marc dels actes del Sant Jordi confinat. El llibre ha estat il·lustrat pel dissenyador Oscar Navarro.

El contrapunt artístic a l'acte anirà a càrrec d'un grup de dansa que interpretarà quatre dels poemes de l'obra guanyadora del Premi Joan Perucho i clourà una vetllada especial el concert de la cantautora Meritxell Neddermann.

Des de l'Ajuntament ens fem nostra la frase: el món sense cultura és una terra erma.