dimecres, 24 de desembre del 2008

L'Agulla 52



Coincidint amb el final del primer trimestre apareixia el número 52 de la revista de la nostra escola: L'Agulla. Un mitjà de comunicació més que permet mostrar part de la tasca que es va fent des de l'escola, informar de les novetats de la comunitat educativa... i sobretot fer partícip a l'alumnat que poden veure reflectit el seu esforç en les pàgines de la revista.
En aquesta ocasió han estat els alumnes d'Educació Infantil els encarregats de realitzar la portada amb un marcat accent nadalenc.
A l'interior hi trobem alguns tastets de la feina que es va fent: coneixem la mascota dels alumnes de P-3, les col·leccions de P-4 i el projecte sobre el pa de P-5. A Cicle Inicial ens expliquen un conte que s'han inventat, ens ensenyen manualitats, el projecte dels pastissos i un recull de jocs d'ahir i d'avui.
Des de Cicle Mitjà ens relaten la seua sortida a Sebes i uns cartells amb les normes de classe -que ara caldrà saber complir!-.
Finalment a Cicle Superior publiquem algunes descripcions de companys que hem treballat en castellà, un recull de rondalles de la comarca i un bestiari amb poemes escrits pels alumnes.
No hem d'oblidar els apartats de música (ritmes i audicions, i una sortida a un concert) i les pàgines dedicades a activitats en anglès, de l'aula d'acollida, del Pla Català de l'Esport i el noticiari.