dissabte, 6 de desembre del 2008

Sirga d'Or 2008


Avui Ginestar serà l’escenari del lliurament de la Sirga d’Or 2008, un guardó que lliura el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre a proposta del CERE i que en aquesta ocasió ha recaigut en la Banda de Música de Ginestar.
Aquest és un premi honorífic ha esdevingut el reconeixement a la trajectòria de persones, entitats o institucions que s’han destacat en el servei a la comarca i als valors que aquesta sintetitza. Fins ara han estat onze les persones o institucions que han estat mereixedores d’aquest reconeixement.

6 de desembre
a les 22 h
al local de la Societat Recreativa la Ginesta de Ginestar


BANDA DE MÚSICA DE GINESTAR
A principis de 1980 els músics Pere Gil i Antoni Vives es van proposar de crear un centre per l’estudi de la música i així poder continuar amb la tradició musical del poble. És d’aquesta manera que es creà l’escola i banda de música la Ginesta. L’any 1987, amb nous estatuts, s’integra dins la Federació de Bandes de Música de Catalunya i comencen les actuacions arreu de Catalunya. L’existència de l’escola i banda de música, que aquest any celebra el seu 25è aniversari, han permès donar a conèixer, valorar i entendre la música a la nostra comarca.