dimecres, 4 de febrer del 2009

Canvis al calendari escolar?



El departament d’Educació ha fet la proposta de canviar el calendari escolar, allò que tantes vegades s’havia anat comentant d’escurçar les vacances d’estiu. D’aquesta manera es començarien les classes una setmana abans al setembre i al mes de febrer hi hauria una setmana blanca. Què voleu que us digui? No hi sé veure les bondats.
És comprensible la petició dels pares per la no coincidència entre les vacances d’uns i altres, i per tant, cal pensar què fer amb la canalla. Però bé, solucionem aquest tema durant una setmana de setembre, i aleshores... com s’ho faran durant aquella setmana de febrer en què els xiquets seran a casa?
I si el que diu el departament és que proposa que junt amb els ajuntaments i les AMPES organitzin activitats de lleure o casals per aquelles dates... potser millor que aquestes activitats es realitzessin durant la primera quinzena de setembre.
D’aquesta manera serà molt més fàcil acontentar els pares que sabran amb qui deixar els seus fills en aquelles dates, i de passada, no entorpirà la tasca dels docents en la preparació i organització del nou curs, i és que encara que algú ho pugui posar en dubte, a les escoles es treballa de valent des de l’1 de setembre.

Departament
d'Educació: Educació porta al Consell Escolar de Catalunya una proposta de nou calendari

Avui: Educació proposa avançar una setmana l'inici del curs escolar

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo crec que és el típic globus sonda, per veure com reacciona la comunitat afectada. A veure com s'acaba.

Anònim ha dit...

Felicitats Josep M,

A les 8.20 del matí al Món de RAC1 han fet esment del teu blog en relació a la notícia.

lo llaguter ha dit...

quatre de ben dites !!!

Molt bé !

He penjat l'àudio de RAC1 en un post al meu bloc:

http://locarrerdelriu.blogspot.com/2009/02/els-alcaldes-volen-que-maragall-pagui.html

lo llaguter