dimarts, 20 de juliol del 2010

Malpàs 67

Ha aparegut un nou exemplar de la revista Malpàs corresponent al mes de juny de 2010 -número 67-. La portada va dedicada a una activitat de l’Associació Cultural Lo Llaüt iniciada l’any anterior: la plantada d’arbres dels nadons nascuts l’any anterior al paratge de Mas de Prades.
L’editorial de la revista incideix en la crisi econòmica i financera i les repercussions que està provocant a diferents nivells.
Quant a la resta de continguts, Malpàs continua oferint les seccions habituals: la informació d’actualitat del poble, les activitats de Lo Llaüt, informació del Consell Comarcal i articles d’opinió.
La secció Arrels es fa ressò del Congrés Internacional de Moriscos (abril 2010) i s’acompanya amb un text sobre els carrers moriscos d’Ascó de Carmel Biarnés aparegut a El Correo Catalán, i l’article que es va publicar l’any passat al programa de festa major titulat “Quatre-cents anys després de l’expulsió dels moriscos” (B. Pubill i J.M. Raduà).
Tampoc hi poden faltar les seccions del record fotogràfic, els jocs d’abans, el racó literari, humor i passatemps o el concurs “Saps on és?”, entre d’altres.
Aquest cop la revista va acompanyada de la publicació amb el text íntegre de la presentació del llibre de fotografia antiga Perxes i asgorfes que va anar a càrrec de Laura Mur.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Josep Maria sóc Victor el teu ex-alumne de 2CS t'anyorem molt tots volem que vingos en noslatres a l'insitut,Gràcies!Molt 'xulo' lo teu blog!



Victor Manuel