dilluns, 30 de juny del 2014

Nova Gent 71

"A l'escola no passen els anys, són els cursos els que fan moure les sagetes d'un rellotge imaginari. És per això que en lloc de fer balanç al mes de desembre, tenim la necessitat de fer-ho quan tot just s'acaba la primavera, i és aleshores que ens diem què ràpid que passen els cursos!". Així comença l'editorial de l'últim número de curs de la revista Nova Gent, fidel a la seva cita trimestral. Un editorial que no passa per alt les moltes activitats que s'acaben realitzant al llarg de tot un curs, així com la tristor amb què es viuen als centres algunes polítiques educatives.
Les notícies de l'escola, el recull de sortides i excursions que hem fet al llarg del curs els diferents cicles, algunes mostres d'activitats de llengua (català, castellà i anglès), de medi, d'educació física, de plàstica, de música, els treballs dels més petits de l'escola... En definitiva, la vida a l'escola. Una revista escolar no deixar de ser un testimoni d'algunes vivències i experiències que omplen de sentit l'esdevenir diari dels centres educatius.
Ah, i com no podia ser d'altra manera, no podem passar per alt el comiat dels alumnes de sisè; ells al setembre iniciaran una altra etapa a l'institut. Els comiats poden ser tristos, però en aquest cas, és un a reveure. Ja formen part de la petita història de l'escola Sant Miquel.