dilluns, 4 de febrer del 2019

2n EdCampTEbre

T’imagines...

  • Un espai de trobada obert a tothom en què la finalitat és compartir aprenentatges, experteses, coneixements i passions sobre l’educació?
  • Una trobada gratuïta basada en un aprenentatge entre iguals, a través de la conversa?
  • Una trobada en què els temes de conversa els proposen els participants a partir de les qüestions que els interessen i que són ells els qui defineixen conjuntament el programa?
  • Un punt de trobada per aprendre i desenvolupar-se personalment i professionalment per transformar l’educació?
Doncs... Això és un EdCamp!!!!

Des de fa dos anys, s'estan organitzant "Edcamps" arreu de Catalunya, i després de la 1a trobada a maig del 2018, aquest moviment organitzat per la Fundació Jaume Bofill, en col·laboració de l'Edcamp Foundation del Estats Units… torna a estar aquí!!!
Siguis mestre/a, educador/a, mare, pare, monitor/a, TEI… volem promoure l'intercanvi d'experiències, aprenentatges i de recursos entre els membres de la comunitat educativa de Terres de l'Ebre. Persones amb inquietuds relacionades amb el món educatiu ens agrupem per interessos comuns i compartim experiències en un ambient d'intercanvi entre iguals.
Per aquest segon EdcampTEbre, ens trobarem a les instal.lacions de l'Escola Enric Grau Fontseré de Flix, i, tothom que vulgui aprendre mentre compartim reflexions, experiències i recursos al voltant de l'educació... hi és convidat!!!
Ens veiem aviat!!

Data i horari
El dia 23 de març tenim una altra gran cita educativa a les Terres de l'Ebre!

A les 9:30h començarem, però haureu d'arribar a partir de les 9.00h per tal de comprovar la vostra inscripció i per poder escriure les preferències del què vulgueu aportar/parlar i/o compartir. Els organitzadors us ajudarem en qualsevol dubte que tingueu ;)

Lloc  
Carrer Salvador Espriu, 2 
43750 Flix, Tarragona
@EdCampTEbre