diumenge, 30 de març del 2008

Malpàs 58


La revista Malpàs ja torna a estar a les llibreries amb un nou número, el 58, que entre d'altres informacions i seccions, recull les imatges del Carnaval de l'escola i del Carnaval del poble, -com ho mostra en aquest cas la fotografia de portada-. També plasma en imatges la festa de Sant Antoni 2008.

Recull les seccions habituals: actualitat, articles d'opinió, Ascó i la Ribera a la premsa, arrels, el racó literari, un parell de webs... i un editorial respecte el tema de l'habitatge.

En aquesta ocasió, en tractar-se del primer número de l'any, ens presenta els asconencs nascuts el 2007 i fa un recull de 12 de les notícies més destacades de l'any passat.

Cal destacar l'article de Biel Pubill Sant Antoni i els galls, que parla de la polèmica que cada any apareix a la premsa sobre els galls que es lliuren als guanyadors de les corrides per la festa de Sant Antoni. A més, ens presenta tot un seguit de tradicions amb animals d'altres indrets i que sembla que no mereixen les denúncies de les corrides d'Ascó.