dilluns, 26 d’abril del 2010

Malpàs 66

L'últim exemplar de la revista Malpàs és el primer que apareix dins de l'any 2010 (Malpàs 66, març 2010) i per tant, com era de suposar, bona part del seu contingut està relacionat amb el gran tema d'actualitat dels darrers temps: la candidatura que ha presentat l'ajuntament d'Ascó per acollir el MTC.
Això és fa palès des de la pròpia portada que recull una imatge des del Pla de l'Església de la manifestació realitzada a la població el 24 de gener. A l'interior s'hi pot llegir l'editorial de la publicació, i finalment un especial que recull articles de la premsa, articles d'opinió i la resolució del Parlament de Catalunya de març de 2010.
Ara bé, també hi trobem les seccions que de forma més o menys habituals van apareixent cada tres mesos: actualitat i opinió, arrels, el racó literari, digues la teva, esports, salut i medi ambient, humor i passatemps...
En tractar-se del primer número de l'any no hi poden faltar les referències a la festa de Sant Antoni, la celebració del Carnaval i de Santa Àgueda o les fotografies dels asconencs i asconenques nascuts l'any 2009.