dissabte, 12 de març del 2011

El CERE recupera el butlletí informatiu La Sirga

La junta directiva del CERE, dins de les accions de promoció i captació de nous socis iniciades l’any 2010, recupera el butlletí per excel·lència de l’entitat La Sirga. Seguint la idea inicial del naixement del butlletí i que era, tindre en suport paper una forma d’informar a la població en general de les diferents activitats i informacions de l’entitat, a partir d’aquest mes de març es podrà trobar en llocs de força concurrència de gent com ajuntaments, consell comarcal, hospital comarcal, CAP mèdics, instituts, escoles, etc.

Per fer-lo més atractiu, La Sirga té una nova imatge gràfica que facilita una millor lectura de totes les seues informacions. Es vol seguir amb la numeració que es portava del 2008, encara que s’indica clarament que es tracta d’una segona època de la publicació, i que aquest febrer de 2011 correspon doncs al número 56.

En aquest número 56 s’informa sobre els actes realitzats en els darrers dos mesos, com l’acte en record de l’escriptor d’Artur Bladé del desembre i com la jornada de desenvolupament sostenible del febrer. La notícia central i amb més informació és l’acte d’entrega del premi Sirga d’Or 2010, on apareixen les diferents persones finalistes i els guanyadors d’aquesta edició. I com a darrers apunts, informació sobre la convocatòria 2011 del Premi d’Assaig Artur Bladé, les activitats que es realitzaran aquest mes de març a la comarca, així com la notícia de que el CERE supera ja els 500 associats.

El butlletí es pot descarregar gratuïtament a http://www.riberadebre.org/LaSirga_56.pdf