El Dijous Jarder ens anuncia que entrem de ple al cicle festiu del Carnaval. Com totes les celebracions, porta associada una extensa gamma gastronòmica. Per un dia com avui, quan anar a jardar era una activitat ben viva que es feia en companyia de colles d'amics o de família un dels menjars més habituals era la truita de fesols.
Aquest àpat el vam recollir en el receptari Clotxina de retratos (Lourdes Ambrós, Biel Pubill i Josep M. Raduà, 2008):
Ingredients: Fesols bullits i ous.
Aquest àpat el vam recollir en el receptari Clotxina de retratos (Lourdes Ambrós, Biel Pubill i Josep M. Raduà, 2008):
Ingredients: Fesols bullits i ous.
En una paella amb una mica d’oli posem els fesols bullits i els escarxem una mica. Batem l’ou i el tirem a la paella. Quan comença a quallar, la caragolem quedant una truita amb forma de braç de gitano.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada