dijous, 17 de març del 2011

Final d'etapa

Albert Pujol i Josep M. Raduà tanquen la seua etapa al capdavant del CERE
Deixen l’entitat amb un augment important d’activitats realitzades i més de 500 associats

El proper divendres 18 de març s’escollirà entre la nova junta directiva el nou equip directiu del CERE
El passat dissabte 12 de març, va realitzar-se l’assemblea general de socis del CERE, la darrera en què Albert Pujol exercia de president i Josep M. Raduà de vicepresident. En aquesta assemblea es va fer balanç de les activitats realitzades, de l’estat de comptes de l’any 2010 i del calendari d’accions i pressupost del 2011.
Durant aquests dos anys, han estat diverses les millores que la junta directiva, formada per disset membres, ha assolit: la consolidació de la gestió i secretaria, la millora i ampliació de convenis amb administracions, entitats, ens públics i les col·laboracions amb un nombre important d’entitats de la comarca.
El darrer any 2010 s’ha tancat amb un total de 75 activitats de caire cultural, científic i social repartides entre tots els pobles de la comarca i altres de fora. Un augment considerable del pressupost i una consolidació de convenis econòmics importants, amb el Consell Comarcal, l’Ajuntament de Flix i l’Ajuntament de Móra d’Ebre, i la consolidació de les col·laboracions amb la Universitat Rovira i Virgili, l’Institut Ramon Muntaner, etc., deixen l’entitat preparada per a una nova etapa.
Com a darrera acció important de la junta directiva, destaca la bona campanya de captació de socis, que l’ha fet superar la xifra dels 500, amb un augment de més de cent socis el darrer any.