dimecres, 30 d’abril del 2014

Nova Gent 70

Coincidint amb Sant Jordi, apareix la segona revista que la nostra escola edita aquest curs, amb un monogràfic dels treballs guardonats amb els premis de prosa i poesia, i del concurs de dibuix. En aquesta ocasió, amb especial esment al Petit Príncep, temàtica a la qual hem dedicat el nostre "Mes Cultural".

***
Us adjunto l'editorial:
Fidels a la cita de Sant Jordi, teniu a les mans un nou exemplar de la revista Nova Gent. Amb aquest número us posem a l’abast una mostra dels treballs dels concursos literaris que d’una manera o altra sempre tenen relació amb la temàtica a la qual hem dedicat el Mes Cultural.
Com s’ha pogut veure pels passadissos i per les classes, hem tingut una visita ben especial: El Petit Príncep. Un personatge tendre i innocent, i sobretot carregat d’aquella  saviesa que només tenen aquelles persones que no han oblidat que han estat infants. Nosaltres, pares i mestres, que compartim el dia a dia amb els infants, sabem que cada moment ens poden sorprendre amb les seves reflexions aparegudes amb aquell aire d’innocència.
Amb l’arribada del bon temps, és bonic poder enlairar la mirada i observa una nit estelada, i és que, com deia el Petit Príncep: 

“Si estimes una flor que està en una estrella,
a la nit és agradable mirar el cel. Totes les estrelles tenen flors”. 

Finalment, us desitgem bones estones de lectura amb els treballs elaborats pels nostres alumnes, en aquest mes d’esclat de primavera i d’aroma de roses.