dimecres, 16 de maig del 2018

Nova Gent 82

Després de Sant Jordi, la nostra escola publica un nou exemplar de la revista Nova Gent en què recull els treballs literaris que han estat elaborats per les nostres classes, tant de prosa com de poesia. D'una banda hi ha els contes col·lectius d'educació infantil i cicle inicial; mentre que en el cas de cicle mitjà i cicle superior, es publiquen els guardonats en el concurs de Sant Jordi, tant de prosa com de poesia.
Mentre que els treballs poètics són de temàtica lliure, en el cas de la prosa, cada any parteix del tema al que es dedica la setmana cultural. Aquest curs hem fet una setmana de matemàtiques divertides, així que els treballs dels nostres alumnes han resultat ser uns contes matemàtics magnífics.
Finalment en aquest especial de la revista es publiquen els treballs que han estat seleccionats en el concurs de dibuix que cada any per Sant Jordi s'organitza durant la diada, així com s'ha fet esment de la visita de l'autora Núria Albertí, que va poder saludar a tots els cicles de l'escola i va impartir uns tallers amb els més grans.
Acabo la ressenya amb aquest fragment de l'editorial: "Hi ha un món on tot és possible. Hi podem trobar els éssers més fantàstics, escoltar els animals més mudats que haguem vist mai, podem veure com nens i nenes volen i juguen amb els estels sempre que volen, com els cotxes parlen i ens expliquen les seves aventures, un món on hi cap tot, tot, tot".