divendres, 4 de gener del 2019

El Petit Príncep, el musical

Ja fa cinc temporades que al voltant de les festes de Nadal hi ha en cartellera a Barcelona una adaptació en format de musical de l'obra El Petit Príncep. Això és a la Sala Barts i continua mantenint una afluència de públic més que remarcable.
Si de per sí El petit príncep (d'Antoine de Saint-Exupéry) és un d'aquells llibres que deixem empremta, sigui quin sigui el moment en què el llegeixis, el musical tampoc et deixa indiferent. Fins i tot, hi descobreixes nous matisos en la mirada neta d'un protagonista que amb un deix d'ingenuïtat no deixa de transmetre lliçons de vida. Des del moment en què el Petit Príncep arriba a la Terra des del seu asteroide B612, es reprodueixen les escenes amb l'aviador, per descomptat, però també amb la rosa, el comptable, el borratxo, o la guineu, entre d'altres. 
Els actors fan una bona feina damunt de l'escenari, i l'escenografia és molt visual i atractiva amb la projecció de mappings. Sens dubte, una bona feina per tal de portar damunt de l'escenari el que segurament és un dels llibres més populars del segle XX.
I al final, tots sabem que "l'essencial és invisible als ulls".


Repartiment temporada 2018/19: 
Diana Roig - Júlia Bonjoch - Jordi Coll - Josep Palau - Marc Pociello - Xavi Duch