dijous, 31 de gener del 2019

La Ribera d'Ebre, seu de la Mobile Week Catalunya


D'uns anys ençà, el Mobile World Capital converteix Barcelona en el centre tecnològic del món durant unes jornades del mes de febrer, i és que es tracta del principal esdeveniment sobre la indústria mòbil a nivell mundial. Aprofitant les sinergies que provoca aquest fet, s'està estenent aquesta activitat al territori amb una Mobile Week que acull un plegat d'activitats paral·leles arreu del país. Aquest 2019 una de les sis seus és la Ribera d'Ebre, i per primer cop, una comarca rural se suma a aquesta iniciativa, que no deixa de ser un reconeixement a la tasca realitzada pel consell comarcal en l'àmbit de les noves tecnologies, essent pioners en propostes com el coworking rural, entre d'altres.
Els propers dies s'anunciaran les activitats que a la Ribera d'Ebre tindran lloc entre el 18 i el 23 de febrer.
Les altres seus de la Mobile Week Catalunya que se sumen a la nostra comarca són la pròpia ciutat de Barcelona, i els municipis de Girona, Lleida, Reus i Igualada.
En la presentació l'esdeveniment, el conseller de Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, va assenyalar el camí amb aquest pensament: “un quilòmetre d’asfalt ens connecta al poble del costat; un quilòmetre de fibra òptica, ens connecta al món".

http://www.riberaebre.org/2019/01/29/ribera-debre-sis-mobile-week-catalunya-mwc-comarca-pionera-desplegar-societat-digital-lentorn-rural/