divendres, 19 de març del 2021

La consellera Budó visita Ascó

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha visitat aquest dijous diverses poblacions de les comarques de l'Ebre, entre elles, Ascó. Durant la seva visita, hem pogut compartir les nostres inquietuds vers la diversificació econòmica i el reequilibri territorial amb la vista posada en l'horitzó 2030.

El motiu de la visita ha estat poder comprovar l’estat de les obres de l’Alta Castell, finançada pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2021-2024. Durant la seva visita a Ascó, Budó ha recordat que “la recuperació d’aquest Pla de cooperació econòmica del Govern de la Generalitat amb el món local ha permès modernitzar infraestructures; millorar serveis de connectivitat o serveis de competència municipal en els nostres pobles”.
Amb l'obra de l'Alta Castell:
  • Millorarem la vialitat i mobilitat de la Part Alta i serà de gran utilitat en cas de necessitar evacuar la zona davant una emergència
  • Ordenarem l’entorn i facilitarem l’accessibilitat al Castell
  •  Urbanitzarem l’entorn i habilitarem serveis
  •  Desencallarem un projecte que ha estat aturat durant anys
L’obra que s’ha adjudicat per 558.972,48€, rebrà el finançament de 370.000€ del PUOSC (120.000€ enguany i 250.000€ l’any vinent)