diumenge, 15 de març del 2009

Jornada Artur Bladé i Desumvila 2009

Novament estem a les portes d’una nova edició de la jornada Artur Bladé i Desumvila que d’uns anys ençà s’organitza a Benissanet, el seu poble natal. El Centre Cultural Artur Bladé i Desumvila acollirà la jornada el proper dissabte 21 de març amb el següent programa d’actes:

16h Ruta literària “Benissanet, paisatge literari”, amb la participació especial de Martí Gironell (escriptor i periodista de TV3). Punt de trobada i inscripcions: Centre Cultural Artur Bladé i Desumvila (carrer d’Antoni Gaudí 1, tel. 977407915, arturblade@riberaebre.org).

17.30h Pausa cafè i dolços.

18h Inauguració oficial de la jornada Artur Bladé i Desumvila 2009, a càrrec dels representants de l’Associació Artur Bladé i Desumvila, el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre i les diverses autoritats convidades.

18.30h Ponència: “El Museu Memorial de l’Exili i Artur Bladé” - Jordi Font (director del MUME de la Jonquera).

19.15h Ponència: “Artur Bladé i Desumvila vist de prop per…” - Frederic Ribas (economista i historiador).

20h Acte de cloenda i de record a Artur Bladé i Desumvila, amb la lectura de textos inèdits de l’escriptor per Genís Sinca (periodista i biògraf) i les paraules d’Artur Bladé Font (fill de l’escriptor).

Organitzen: Associació Cultural Artur Bladé i Desumvila i Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre

Hi col·laboren: Ajuntament de Benissanet, Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Institut Ramon Muntaner, Diputació de Tarragona i Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació