diumenge, 13 de juny del 2010

Eleccions al Barça

Amb les eleccions d’avui diumenge al FC Barcelona s’acaba el període de la presidència de Joan Laporta (2003-2010). Han estat els anys més exitosos del club i tot i que la directiva no juga els partits, és evident que cal reconèixer la capacitat que han tingut d’implantar un model -no únicament al futbol- que ha donat uns èxits evidents. Sembla que a nivell econòmic han posat ordre a les arques del club que havia deixat com a herència l’inefable Joan Gaspart. A nivell social ha augmentat considerablement el nombre de socis, han posat èmfasi en la vessant més solidària del club amb Unicef i s’han mostrat descaradament catalanistes.
Com tot període, també té les seues ombres –especialment la desbandada de directius-. Però sent honestos, podem afirmar que es tracta del cicle més triomfant del Barça.
A les eleccions d’avui sembla que els socis donaran la presidència a l’alternativa. Mai res ha de ser inamovible. Sempre hi ha coses a millorar. Però optar per la ruptura amb aquest període no em sembla el més assenyat. Em temo que després d’aquests set anys, tot indica que els socis optaran per obrir de nou la porta al candidat beneït pel “nuñisme”.
Però sempre, VISCA EL BARÇA! VISCA CATALUNYA!

1 comentari:

emigdi ha dit...

Bon apunt, totalment d'acord. Laporta ha sofert les conseqüències d'una premsa de partit autènticament corrossiva. El soci decideix, però és que l'alternativa pot tirar tot el treball en orris.
salut