dimarts, 8 de juny del 2010

Plantada d’arbres a Santa Paulina

Per segon any consecutiu, l’Associació Cultural Lo Llaüt ha participat de la festa de Santa Paulina al paratge de Mas de Prades amb una plantada d’arbres –aquest any, xiprers- per part dels pares dels nadons nascuts l’any 2009. Això va ser el passat dissabte 5 de juny, que enguany tot just coincidia amb la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient.
La iniciativa va néixer l’any passat amb la pretensió de realitzar cada any un acte de repoblament del bosc del nostre entorn tot coincidint amb la festa de Santa Paulina. La forma de vehicular l’activitat que es va proposar va ser la plantada d’un arbre per cada xiquet o xiqueta nascuts l’any anterior com una forma de donar-los la benvinguda i també per anar sensibilitzant-nos tots plegats en el respecte al nostre medi natural. Tot i que tots no hi van poder assistir, hi havia convidats una quinzena de nens i nenes.
L’activitat compta amb la col·laboració de l’ajuntament d’Ascó.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si alguna cota m'agrada el dia de la Paella s Mas de Prades apart de l'arròs es pla plantada dels babys d'Ascó...es una cosa entranyable, pels parelper ells i com no sense cap dubte per la conservació i enriquiment de la natura i a la vegada també impideixen aquest encara màrrecs que es formi erosio i arrossegament de terres a les epoques de fortes pluges...animeu a la canalleta que això d'aquesta plantada no sigui aquest dia sols...........joan