dijous, 30 de juny del 2016

Nova Gent 77

Amb el final de curs arriba també l'últim número de la revista de l'escola Nova Gent. És la revista del tercer trimestre en què es fa un repàs d'aquelles activitats que s'han fet, del projectes que s'han dut a terme, de les diverses notícies que s'han generat, de les sortides de final de curs... en definitiva, és la memòria d'un curs intens que ja s'acaba.
Les sortides tenen protagonisme en les diferents pàgines amb un recull de textos i imatges, així com de projectes realitzats (els de 6è geolocalitzant personatges del poble d'abast internacional, els de Cicle Inicial explicant les activitats variades que van fer pel Mes Cultural, o bé el Pla de la Fruita a l'Escola amb activitats en anglès fetes per l'alumnat de Cicle Superior).
Aquesta revista també es fa ressò dels tres poemes d'alumnes de sisè que han estat reconeguts i dels resultats en els XL Jocs Escolars de la Ribera d'Ebre.
Aquest cop la portada és un tast de treballs realitzats a l'àrea de plàstica treballant el dibuix mimètic i la tècnica del puntillisme.
I acabo amb el final de l'editorial que diu així: "un curs que demana un descans per poder emprendre amb ganes, il·lusió i energia un nou curs. Però mentrestant gaudiu d'un estiu que es pot omplir de lectures, de passejades, de jocs, de rialles, de festes majors... o simplement badant amb un paisatge".