dissabte, 6 d’abril del 2019

Malpàs 101


La revista Malpàs després d'assolir la xifra dels 100 exemplars, continua el seu camí amb un nou exemplar que en certa manera intenta encetar una nova etapa amb impuls renovat. Malpàs 101 manté l'esperit que l'ha caracteritzat els darrers 25 anys, però al mateix temps, s'han introduït algunes novetats amb la idea de fer de Malpàs una revista el màxim participada pels seus lectors amb seccions ja habituals com El nostre arxiu fotogràfic o Saps on és? Però al mateix temps s'estrenen seccions com Malpàs viatger o l'Encontre, en què cal comptar en la participació dels lectors. A més, s'han renovat seccions com Anem a costura, amb informacions de la Llar d'Infants, de l'Escola Sant Miquel i de l'Institut de Flix. 
Altres seccions que apareixen per primer cop a la revista són Les receptes de l'Anita, D'interès ciutadà, La piulada, Biocultura Ribera d'Ebre, Ascó en xifres i Noves Tecnologies.
La resta de seccions d'informació i actualitat, així com la clàssica Arrels continuen oferint nous i interessants continguts. Malpàs al món ha visitat Sydney, Asconencs pel món ens apropa a Albert Jordà Juanós i I tu... què estudies? té com a protagonistes els germans Francina i Marc Serra Perelló. 
En aquest número de la revista es pot llegir el pregó de Sant Antoni 2019 a càrrec d'Enric i Roger Isasi-Isasmendi.
Finalment, la revista ens informa del nou correu electrònic malpas@lollaut.org on es recolliran les diferents aportacions com aquells article d'opinió que es cregui d'interès difondre -oportunament signats.