dissabte, 27 de desembre del 2014

La motxilla del Miquelet

Així és com hem anomenat el nou projecte que ha encetat l'escola amb Vídeo Ascó Televisió. A partir d'aquest curs, l'Escola Sant Miquel té una cita amb els espectadors de la televisió local d'Ascó, un cop per trimestre. D'aquesta manera, reemprenen l'estreta col·laboració que fa anys que mantenim, ja que com segurament recordareu, al llarg de vuit cursos, presentàvem un projecte d'escola que es deia "Fem tele, fem cuina, fem salut" i que va originar un total de cinquanta programes.
Què podreu trobar en aquest nou programa? Doncs com en una motxilla, una mica de tot. Però sobretot, un espai informatiu en què els nostres alumnes explicarà l'actualitat de l'escola, vista en aquest cas, amb els ulls dels nostres petits. Però a més a més, qui sap si un dia una classe explicarà un conte, o una altra farà un club de lectura amb recomanacions de llibres, o potser els més petits ens recitaran una poesia o representaran un conte. En definitiva, serà un altre canal de comunicació juntament amb la revista, la pàgina web i els diferents blogs.
Fa pocs dies vam estar enregistrant el programa que es podrà veure a les llars al mes de gener. Per trencar el gel, van començar la tasca de periodistes els alumnes de cinquè. El Miquelet ens ha xerrat que el proper programa el conduiran els xiquets i les xiquetes de Cicle Mitjà.
Ens veiem a la tele!