dilluns, 27 d’abril del 2015

Malpàs 86


La revista Malpàs ja torna a ser al carrer amb un nou exemplar, corresponent al número 86. La portada se'ns presenta amb una imatge de les corrides dels Clots per Sant Antoni, de Biel Pubill, festa que també trobem reflectida a l'interior amb una comunicació presentada per membres de Lo Llaüt a unes jornades a Canals (País Valencià) així com amb un àlbum fotogràfic dels Tres Tombs i dels tres dies de corrides.
Com que és la primera revista de l'any, hi trobem les fotografies dels asconencs i asconenques nascuts durant l'any 2014, i que protagonitzaran la plantada d'arbres per Santa Paulina, el primer dissabte de juny.
Les notícies municipals i del Consell Comarcal, els articles d'opinió i el recull d'activitats de Lo Llaüt omplen de contingut la part més informativa de la revista.
El Col·lectiu de Dones participa de la revista fent difusió de dues les activitats realitzades el darrer trimestre: la festivitat de Santa Àgueda i la commemoració de la dona treballadora.
L'editorial es fa ressò de la riuada de principis de març exigint una gestió eficaç del riu i el seu entorn per part de les administracions competents.