divendres, 21 de desembre del 2018

Nova Gent 84

Ha acabat el primer trimestre del curs 2018/19, i amb l'arribada de les vacances de Nadal la comunitat educativa de l'escola Sant Miquel d'Ascó disposa d'un nou exemplar de la revista Nova Gent.
Una portada realitzada per Karim de 4t amb una imatge de la façana fluvial d'Ascó dona pas a l'editorial que ens convida a reviure "aquest caliu tal i com es viu a l'escola" (...) Experiències diverses, treballs fets amb tot el carinyo, sortides en les que la convivència entre tots i totes sense distinció és un dels aprenentatges més importants i inoblidables (...)".
Així trobem des del programa Sí  (Salut Integral) a la classe de P-3 o els panellets elaborats per P-4 i P-5. Els alumnes de 1r ens expliquen com han après les parts del cos, des de 2n l'arribada del Bibliocabàs a la biblioteca, Cicle Mitjà una xerrada durant la setmana de la ciència a càrrec d'una mare de 3r, l'experiment de simular un volcà en erupció i el projecte de la localitat. Finalment Cicle Superior ha explicat la seva participació en el Projecte Aprenentatge i Servei amb el Banc de Sang en què van ser els encarregats de fer difusió i sensibilitzar les famílies en una campanya de donació de sang que es va fer a les pròpies instal·lacions de l'escola. La classe de 5è també explica el projecte Plants que han fet en les sessions de Science.
Finalment la secció de notícies i una imatge del pessebre de l'escola elaborat entre tots els nivells de l'escola posen punt i final al núm. 84 de Nova Gent.