dissabte, 20 d’octubre del 2007

Campanya de l'ACPV


L'Associació Cultural del País Valencià (ACPV) ha endegat una campanya per garantir la continuïtat de TV3 al País Valencià i per fer front a la sanció imposada de 300.000 euros.
L'objectiu és implicar el màxim de gent possible de la societat civil dels Països Catalans, instant-los que col·laborin amb una aportació econòmica de 10€. Antoni Tàpies ha cedit un original classificat (a la imatge de la dreta) per contribuir, amb les seues reproduccions, a “agrair i reconèixer” tots aquells que col·laboren en la campanya.
Ja han donat suport a la campanya els expresidents de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol i Pasqual Maragall –juntament amb els abats de Montserrat i Poblet, Josep M. Soler i Josep Alegre–, periodistes de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió, el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya, l’Institut d’Estudis Catalans; també els partits polítics Convergència i Unió, Esquerra Republicana de Catalunya, Inicitiva per Catalunya-Verds i el Bloc Nacionalista Valencià.
Els diners recaptats s'ingressaran en un compte que estarà controlat notarialment per la Federació Llull (formada per ACPV, Òmnium Cultural i Obra Cultural Balear).
Més informació: http://www.acpv.cat/