diumenge, 29 de març del 2009

Malpàs 62

Surt al carrer número 62 de la revista Malpàs. Com sempre, s’hi troben les seccions habituals: l’actualitat local i comarcal, el ressò que d’Ascó i de la Ribera se’n fa a la premsa, el racó literari, arrels, el concurs “Saps on és?”, les declaracions íntimes, entre d’altres.
Com a anècdota comentar que l’editorial està dedicat, suposo que per primer cop, a una figura internacional: el nou president dels EUA Barack Obama.
De totes maneres, en aquest primer trimestre de l’any destaquen els continguts referits a la festa de Sant Antoni, Santa Àgueda i al Carnaval, amb nombroses imatges, així com el pregó de festa a càrrec d’Agustí Monté Mani.
I en tractar-se del primer número de l’any 2009, hi trobem com ja és costum, les fotografies dels asconencs i asconenques nascuts l’any 2008, un recull de les activitats més destacades realitzades l’any passat per l’Associació Cultural Lo Llaüt així com les 12 imatges protagonistes de l’Ascó de 2008.
La fotografia de portada és una estirada de corda durant la tarda de jocs a plaça per la festa de Sant Antoni, n’és autor Biel Pubill.