diumenge, 3 de maig del 2009

No era un somni

Tot i que volia escriure un apunt al bloc anit, encara no estava segur que això hagués passat. Semblava un somni. Després d’haver-ho dormit i de comprovar que els diaris se’n fan ressò, m’ha quedat clar que no ho vaig somniar i que el Barça va fer un partidàs deixant en evidència un Real Madrid que s’havia anat creixent endut per l’eufòria d’alguns mitjans i de veure que malgrat un joc pèssim anaven sumant partit rere partit. Al final les coses han quedat al seu lloc, i com si d’un partit de tennis es tractés pràcticament han deixat sentenciada la Lliga amb un 2-6.
La data d’ahir ja forma part de la història del Barça i quedarà gravada a la memòria dels barcelonistes com una d’aquelles nits inoblidables.
Ara cal esperar a veure si el bon joc de la temporada acaba traduint-se en títols en aquesta recta final. La Lliga és molt a tocar. La Copa és un partit a cara o creu, però on se suposa que el bon joc col·lectiu i les individualitats s’haurien de sobreposar a l’Athletic de Bilbao. I a veure què succeirà el dimecres contra el Chelsea.
De moment, disfrutem!