dissabte, 3 de juliol del 2010

L'Agulla 55


Hem acabat el curs, i com és habitual a la nostra escola Enric Grau Fontseré, apareix un nou número de la revista escolar L’Agulla, que arriba ja al número 55. Una publicació amb una mostra de treballs i activitats realitzades per l’alumnat en aquest tram final del curs que com sempre arriba encapçalada per l’editorial amb un to positiu. Malgrat les dificultats en què es troba immers el fet educatiu en els darrers temps, no hem d’obviar la tasca que s’està fent des de l’escola amb la participació en diferents plans i projectes, amb una voluntat d’actualització i millora, i també per la seua implicació amb l’exterior.
Les diferents classes ens informen de les sortides o dels projectes que han treballat i també podem llegir els textos que van guanyar el concurs de Sant Jordi que tenia com a lema “La Reserva Natural de Sebes”.
També hi trobem les seccions habituals de l’àrea d’anglès, les notícies de l’escola, la setmana cultural dedicada als jocs, la participació del nostre centre al Pla Català de l’Esport o l’espai amb què l’AMPA apropa el seu dia a dia a la resta de la comunitat educativa.
L’Agulla s’acomiada dels 31 alumnes de 2n de Cicle Superior que passen a l’institut. A tots ells hem de desitjar-los bona sort, i personalment, voldria agrair-los aquests dos anys que hem compartit a l’aula.