divendres, 25 de març del 2011

Àngels Pérez i Josep Antoni Collazos agafen el relleu al capdavant del CERE

El nou equip directiu es mostra “il·lusionat” davant d’aquesta nova etapa que han qualificat “de continuïtat”

El passat divendres 18 de març la Junta Directiva del CERE va procedir a la renovació de càrrecs de l’entitat que ha quedat encapçalada per Àngels Pérez com a presidenta i Josep Antoni Collazos com a vicepresident. Per altra banda, la resta de responsabilitats tindran continuïtat en les figures de Yolanda Català com a Secretària, Vicent Casadó com a Cap de Publicacions i Mireia Grangé com a Dinamitzadora de l’Antena del Coneixement de la URV a la comarca. A més, hi ha hagut una nova incorporació a la Junta en la persona de Teresa Castelló, de la Torre de l’Espanyol.

Aquesta nova etapa es vol caracteritzar per la continuïtat de la tasca que s’ha dut a terme en els darrers anys. És per això que la nova presidenta va agrair la feina del conjunt de la Junta Directiva per haver permès que el CERE estigui passant per un moment tan dolç, a la vegada que els va encoratjar a seguir participant activament del projecte del CERE.

Dins d’aquesta continuïtat hi ha la voluntat de mantenir aquelles activitats que s’han convertit en estendards de l’entitat i seguir impulsant almenys una activitat a l’any a tots i cadascun dels pobles de la Ribera d’Ebre.

El nou tàndem Pérez-Collazos va mostrar la il·lusió davant del nou repte de mantenir el CERE com una entitat exemplar que malgrat pertànyer a una comarca petita, ha mostrat una gran capacitat de generar debat, recerca i difusió del coneixement.